+45 71 99 70 76

Phone

Væg

Royal Arena København

I februar åbnede dørene til Danmarks største stadion “The Royal Arena”. VIAVAC havde æren af at levere varer til opførelsen af det multifunktionelle indendørs stadion, som er beliggende i Ørestaden.

Mere om dette projekt

VIAVAC har leveret VIAVAC kompakt GB-750 til virksomheden HS Hansen til montering sandwich facadepaneler. Denne vakuumløfter er velegnet til at montere paneler, der vejer op til 750 kg. Apparatet er meget kompakt, nemt at transportere og kan hurtigt og nemt bruges til forskellige montageopgaver.

Arenaen opfylder de højeste internationale standarder med hensyn til komfort, akustik og funktionalitet. Kapaciteten er 12.500 besøgende til sportsbegivenheder og 15.000 besøgende til koncerter.

Mindre om dette projekt

Montering af tag- og vægpaneler til et kølehus

Forskellige VIAVAC vakuumløftere blev brugt til installation af kølehusbygningens sandwich tag- og vægpaneler. VIAVAC CB4 blev anvendt til tagdækning, og VIAVAC kompakt GB til vægpanelerne. Installationsarbejdet blev udført af KIM Nederland af Apeldoorn.

Kølehuset består af en 40 m høj stålkonstruktion med sandwichpaneler på taget. Facaden har en tykkelse på 20 cm og paneler en længde på op til 19 m.

Mere om dette projekt

Strenge sikkerhedskrav på byggepladsen
Der blev stillet meget strenge krav til byggepladssikkerhed, og de ansattes arbejdsforhold for dette projekt, Anvendelsen af VIAVAC vakuumløftere, har bl.a. gjort det muligt at installere de meget lange og tunge sandwichpaneler på en sikker og effektiv måde.

Kølehuset har flere end 21.000 pallepladser og et fuldt automatiseret logistik gennemløbssystem med en driftstemperatur på -17 grader.

Mindre om dette projekt

Arrow

VIAVAC CB4 anvendes i dette projekt

Facadeinstallation for Henkels centrallager

VIAVAC kompakt GB2-375 anvendt med succes til installation af facaden til Henkels nye centrallager. Centrallageret er verdens største fuldautomatisk sædbank med et samlet etageareal på 16.000 m² med 10 etager og en kapacitet på 90.000 pallepladser.

Mere om dette projekt

Minimumsindsats påkrævet
Facaderne er opbygget af sandwichpaneler med en stenuld kerne, leveret og installeret af firmaet Brucha. Denne kompakte vakuumløfter er udstyret med et dobbelte vakuumsystem, således at sekundære sikkerhedsanordninger ikke er nødvendige. Af denne grund, kan de tunge sandwichpaneler (cirka 300 kg og en længde på ca. 12 m) installeres hurtigt, med minimal brug af personale, på en effektiv måde.

Mindre om dette projekt