24 46 46 18

Phone

Projekter

  • Federation tower Moscow VIAVAC GB 750 1-2
  • Federation tower Moscow VIAVAC GB 750 3
  • Federation tower Moscow VIAVAC GB 750 5

Moskvas højeste skyskraber i Europa

Midt i Moskva’s forretningscenter stĂĽr Europas højeste skyskraber, Federation Tower. Under konstruktionen blev VIAVAC-kompakte GB-750 brugt til at installere glasplader. Bygningen af ​​det 373,7 meter tunge ninety-five-floor blev afsluttet i 2016.

Mere om dette projekt

Det var særligt skræmmende at samle glasstakkonstruktionen i de øverste etager, da det meget erfarne specialiserede montageteam blev konfronteret med høj vind, sne og temperaturer ned til −20 ° C samt den komplicerede placering af glasset.

Tagkonstruktionens glaselementer blev installeret ved hjÌlp af VIAVAC compact GB-750. For at opnü dette blev vakuumløfterens vippefunktion brugt til at placere glasset i den rigtige position

Mindre om dette projekt

Arrow

VIAVAC Kompakt anvendes i dette projekt

Glas montage i kontorbygningen “The Edge”

Den mest bæredygtige kontorbygning i verden findes på Zuidas i Amsterdam. Med mere end 13.000 m² glas på facaden er bygningen et ægte blikfang for rejsende på motorvejen A10. Til installationen af ​​facaden, firmaet Rollecate søgte efter et multifunktionelt vakuumløftningsværktøj til installation af glaselementer i forskellige former og dimensioner på en hældning. Den løsning, de valgte, var VIAVAC GBX.

Mere om dette projekt

Radio fjernbetjening
Radiofjernbetjeningen sparer meget tid sĂĽvel som brugen af ​​ekstra antenneplatforme. Efter projektets afslutning udtrykte hovedentreprenør Henk Hakman sin tilfredshed: “” VIAVAC GBX var den rigtige løsning til dette projekt og opfyldte fuldt ud vores forventninger.

Mindre om dette projekt

Arrow

VIAVAC GBX anvendes i dette projekt

  • Atrium Amsterdam curved
  • Atrium Amsterdam curved
  • Atrium Amsterdam curved concept

Installation af buet glas ved Atrium Tower Amsterdam

Der bliver i øjeblikket gjort en stor indsats for at renovere den berømte Atrium-kontorbygning i Amsterdam. Ud over renoveringen af ​​de nuværende lokaler er der yderligere to tårne, der bygger for at udvide kontorkomplekset. For at skifte mellem arbejdspladser og lys, åben mellemrum integrerer firmaet Octatube fra Delft syv vinterhaver i hjørnerne af tårnene.

Mere om dette projekt

Vinterhavernes hjørner bestür af store, varme, buede glaselementer. Octatube lejede VIAVAC kompakte buede glasløftere til at installere disse elementer. Denne maskine er specielt designet til placering af buede glaselementer og kan justeres til at rumme forskellige radier. Desuden kan elementerne med VIAVAC-kompakt krumme let drejes (360 °) og vippes (90 °) fra deres transportposition.

Til dette projekt bruger Octatube ogsü VIAVAC GBX til installation af flade glaselementer. Denne glasløfter er velegnet til at løfte elementer op til en vÌgt pü 800 kg.

Begge glasløftere har to uafhÌngige vakuumkredsløb, hvilket eliminerer behovet for sikkerhedsseler og muliggør effektiv drift. Ud over muligheden for at leje tilbyder VIAVAC ogsü vakuumløftevÌrktøjer til salg.

Mindre om dette projekt

VIAVAC compact GB2 Curved-300 Arrow

VIAVAC Kompakt anvendes i dette projekt

  • glas-viavac-compact-curved

Montering af buet glas pĂĽ hospitalet

Et nyt, moderne hospital er bygget i centrum af byen Enschede (Holland). En VIAVAC-glasløfter blev brugt til dette byggeprojekt: VIAVAC-kompakt buet. Med denne vakuumindretning er det muligt at montere buede glaselementer enkelt og nemt.

Mere om dette projekt

Foran i denne moderne bygning har en stor vÌg af glas med afrundede hjørner. VIAVAC compact Curved blev med succes brugt til en hurtig og sikker installation af de buede glaselementer.

VIAVAC compact Curved indeholder en speciel sugepude-ramme, der gør den justerbar til forskellige radier. Det er muligt at løfte glas med en minimumsradius pü 1000 mm og en maksimal vÌgt pü 300 kg. Glasløfteren kan løfte glas pü den konvekse eller den konkave side.

Bortset fra salg tilbyder vi ogsĂĽ denne enhed til leje.

Mindre om dette projekt

VIAVAC compact GB2 Curved-300 Arrow

VIAVAC Kompakt anvendes i dette projekt

VIAVAC vakuumløftere bruges til byggeri af Facebook datacenter

I øjeblikket er der ved at blive bygget et nyt datacenter for Facebook i Odense. Datacentret bliver en af de mest avancerede og energieffektive bygninger af sin art. Virksomheden TSV fra Nieuw-Buinen i Holland arbejder pü dette ved hjÌlp af VIAVAC vakuumløfterne.

Mere om dette projekt

Til tagkonstruktionen pü Facebooks store datacenter anvendes der diverse VIAVAC-vakuumløfter af flere entreprenører. Selskabet TSV har købt to nye VIAVAC CB4 specielt til dette projekt. De bruges til at anbringe tagpladerne af stül pü konstruktionen.

Facebook valgte blandt andet Odense som placering for det nye datacenter pĂĽ grund af det gunstige klima, hvorved man kan spare pĂĽ energiopslugende klimaanlĂŚg. Med et areal pĂĽ 56.000 m2 er det Facebooks tredje datacenter udenfor USA. Serverne i datacentret skal opbevare billeder, videoer og andre informationer.

Mindre om dette projekt

Arrow

VIAVAC CB4 anvendes i dette projekt

Nyt tag pĂĽ lagerhal

I Sint Annaparochie blev taget pĂĽ en eksisterende lagerhal udskiftet og samtidig udvidet. Den gamle tagdĂŚkning blev udskiftet med sandwich-tagplader, og det udvidede tag blev udstyret med solpaneler. Alt dette blev gjort med VIAVAC CB5.

Mere om dette projekt

Ved at bruge 21 meter lange paneler kunne tagkonstruktionen spÌndes, og det var ikke nødvendigt at justere den eksisterende bÌrekonstruktion. Ved at konstruere vakuumløfteren med mellemliggende sugekopper, bliver bøjning af sandwich-panelerne modvirket under hejsning. VIAVAC CB5, der er lavet med dobbelt vakuumsystem, gør brug af yderligere faldsikring unødvendig.

Montering af mere end 1.200m2 tagplader er blevet udført af Bouwbedrijf Lont. Montørerne var meget tilfredse med, hvor hurtigt og let det var at arbejde med VIAVAC vakuumløfteren.

Mindre om dette projekt

Arrow

VIAVAC CB5 anvendes i dette projekt

Royal Arena København

I februar ĂĽbnede dørene til Danmarks største stadion “The Royal Arena”. VIAVAC havde ĂŚren af at levere varer til opførelsen af det multifunktionelle indendørs stadion, som er beliggende i Ørestaden.

Mere om dette projekt

VIAVAC har leveret VIAVAC kompakt GB-750 til virksomheden HS Hansen til montering sandwich facadepaneler. Denne vakuumløfter er velegnet til at montere paneler, der vejer op til 750 kg. Apparatet er meget kompakt, nemt at transportere og kan hurtigt og nemt bruges til forskellige montageopgaver.

Arenaen opfylder de højeste internationale standarder med hensyn til komfort, akustik og funktionalitet. Kapaciteten er 12.500 besøgende til sportsbegivenheder og 15.000 besøgende til koncerter.

Mindre om dette projekt

Arrow

VIAVAC kompakt GB-750 anvendes i dette projekt

Sandwich tagpaneler med en lĂŚngde pĂĽ 22 meter

For yderligere udvidelse af en produktionshal i Tyskland, har virksomheden Brßninghoff GmbH installeret sandwich stenuldsbaserede tagpaneler med en lÌngde pü 22 meter for virksomheden Friedrich Hippe ved hjÌlp af VIAVAC CB5 vakuumløfteren.

Mere om dette projekt

Pü grund af lÌngden af panelerne er denne vakuumløfter udstyret med et dobbelt vakuumsystem med sugekopper i mellem, og den har en kÌdesuspension. KÌdesuspension sikrer, at panelet forbliver lige og ikke bøjer, hvilket forhindrer pladerne i at blive beskadiget.

Ved hjÌlp af vakuumløfteren kan paneler installeres af medarbejdere med en minimal indsats pü en hurtig og sikker müde. Med VIAVAC CB5 er det endda muligt at installere paneler op til en lÌngde pü 25 meter.

Mindre om dette projekt

Arrow

VIAVAC CB5 anvendes i dette projekt

Installation af 22 m lange sandwich tagpaneler

VIAVAC vakuumløfteren bruges til at installere 22m lange stenuldssandwich tagpaneler. Panelerne (med en tykkelse pü hele 150 mm) vejer 450 kg. Til dette projekt gøres der brug af VIAVAC CB5 med dobbelte vakuumteknologi.

Mere om dette projekt

Sikker og effektiv
Pü grund af den betydelige vÌgt kombineret med panelernes lÌngde, gøres der brug af yderligere mellemliggende sugekopper for at opnü en god vÌgtfordeling. For installationsteamet var arbejdet med VIAVAC vakuumløfteren en sikker og effektiv metode til at installere de lange paneler.

Mindre om dette projekt

Arrow

VIAVAC CB5 anvendes i dette projekt

Installation af buede tagpaneler

VIAVAC har udviklet en sÌrlig vakuumløfter for virksomheden Neptunus, med hovedsÌde i Kessel. Neptunus er specialisten i design, udlejning og konstruktion af telte til events, samt bygninger, der kan skilles ad. Fra 10 m² til 20.000 m² eller endnu større, fra basale til luksuriøse. For hurtig og sikker installation af buede paneler, søgte Neptunus efter en sÌrlig vakuumløfter.

Mere om dette projekt

De havde brug for en vakuumløfter, hvor lange sandwich tagpaneler pü op til en maksimal lÌngde pü 24 meter kunne monteres i Ên arbejdsgang. Vakuumløfteren skulle vÌre hurtig og nem at justere til sandwichpanelernes lÌngde. Et ekstra krav var, at pladerne skulle kunne monteres büde lige og buede.

Til designet udviklede VIAVAC – i samrĂĽd med Hans Eijlers, direktør for Neptunus – en vakuumløfter med en teleskopisk travers til justering af sugekoppernes afstand til de forskellige panel lĂŚngder.

For at kunne montere panelet pü en bue, blev et højdeindstilleligt ophÌng af sugekopperne udviklet til anbringelse for enden af enheden. Dette tillader bestemmelse, og indstilling, af panelets buen pr lÌngde.

For at lette betjening, er indretningen udstyret med et dobbelte vakuumsystem, hvorved anvendelse af ekstra sikkerhedsremme ikke er nødvendig og styringen har en trüdløs fjernbetjening.

Til transport af vakuumløfteren, er en speciel ramme forsynet med ekstra støtte til den lange travers, sü maskinen nemt kan transporteres fra projekt til projekt.

Mindre om dette projekt

Arrow

VIAVAC CB4 anvendes i dette projekt

Vores hjemmeside bruger cookies for bedre funktionalitet samt til at forbedre den ydeevne og brugeroplevelse, vi leverer, og for at øge relevansen af vores tilbud. Hvis du accepterer vores cookiepolitik, skal du klikke på “Jeg er enig.”

Her kan du lĂŚse vores privatlivserklĂŚring og cookiepolitik.

Some contents or functionalities here are not available due to your cookie preferences!

This happens because the functionality/content marked as “%SERVICE_NAME%” uses cookies that you choosed to keep disabled. In order to view this content or use this functionality, please enable cookies: click here to open your cookie preferences.