+45 71 99 70 76

Phone

Specials

Installation af buede tagpaneler

VIAVAC har udviklet en særlig vakuumløfter for virksomheden Neptunus, med hovedsæde i Kessel. Neptunus er specialisten i design, udlejning og konstruktion af telte til events, samt bygninger, der kan skilles ad. Fra 10 m² til 20.000 m² eller endnu større, fra basale til luksuriøse. For hurtig og sikker installation af buede paneler, søgte Neptunus efter en særlig vakuumløfter.

Mere om dette projekt

De havde brug for en vakuumløfter, hvor lange sandwich tagpaneler på op til en maksimal længde på 24 meter kunne monteres i én arbejdsgang. Vakuumløfteren skulle være hurtig og nem at justere til sandwichpanelernes længde. Et ekstra krav var, at pladerne skulle kunne monteres både lige og buede.

Til designet udviklede VIAVAC – i samrĂĄd med Hans Eijlers, direktør for Neptunus – en vakuumløfter med en teleskopisk travers til justering af sugekoppernes afstand til de forskellige panel længder.

For at kunne montere panelet på en bue, blev et højdeindstilleligt ophæng af sugekopperne udviklet til anbringelse for enden af enheden. Dette tillader bestemmelse, og indstilling, af panelets buen pr længde.

For at lette betjening, er indretningen udstyret med et dobbelte vakuumsystem, hvorved anvendelse af ekstra sikkerhedsremme ikke er nødvendig og styringen har en trådløs fjernbetjening.

Til transport af vakuumløfteren, er en speciel ramme forsynet med ekstra støtte til den lange travers, så maskinen nemt kan transporteres fra projekt til projekt.

Mindre om dette projekt

Arrow

VIAVAC CB4 anvendes i dette projekt