+45 71 99 70 76

Phone

Nieuws

Vakuum løfte systemer er systemer til løft af byggeelementer. Læs her, hvordan vakuum fungerer, og hvad undertryk har at gøre med det.

“Vakuum løfte systemer er systemer til løft af konstruktionselementer. Det er en meget nem mĂĄde at forklare det pĂĄ, og er faktisk det et vakuumløftesystem er. Forskellige anvendelser er mulige. Der er vakuumløftesystemer til paneler, glas, sten, træ og mange andre specifikke anvendelser.
Læs mere

“Hvordan fungerer internt og eksternt tryk?
Overalt på jorden er der molekyler, der flyver rundt. Når du har et tomt glas, og det vender på hovedet, hopper disse molekyler rundt i glasset. Inden i glasset hopper disse molekyler mod glasvæggen. På ydersiden af ​​glasset hopper så mange molekyler mod glasvæggen i samme hastighed. I denne situation er det indvendige og udvendige tryk lig.
Når molekylerne suges ud i glasset, ændres forholdet. Det udvendige tryk er netop blevet større end trykket indefra og udad. Glasset ser ud til at blive suget ind, men faktisk presses det ned.

Hvordan fungerer dette med vakuumløftesystemer?
Vakuumløftesystemer fungerer pĂĄ samme mĂĄde som eksemplet ovenfor. Løftesystemet indstilles mod en belastning. Derefter skabes en situation, hvor det udvendige tryk er større end trykket i “””” sugekoppen “”””. Molekylerne suges ud af vakuumløftesystemet, og belastningen presses ned. Kredsløbet inde i vakuumløfteren er lufttæt, sĂĄ det udvendige tryk forbliver højere. Fra dette øjeblik kan lasten løftes.

For flere spørgsmĂĄl om vakuumløftesystemerne, bedes du kontakte os. Vi som vakuumløftespecialister hjælper dig gerne med at løfte din last. Vi er ogsĂĄ ĂĄbne for specielle ønsker.”

Mindre
Terug naar boven

VIAVAC GBX: alsidigt hejseværktøj til glaselementer op til 800 kg VIAVAC

VIAVAC GBX er kendetegnet ved sin alsidighed og brugervenlighed. Dette vakuum løfte værktøj med en maksimal løftekapacitet på 800 kg kan konfigureres på 6 forskellige måder og er derfor velegnet til at placere en lang række glasstørrelser og former. Derudover er det muligt at fastgøre enheden i den foretrukne vinkel, så skrå glaselementer også kan placeres let og sikkert.
Læs mere

Under udviklingen blev der lagt stor vægt på brugervenlighed og arbejdssikkerhed. Ud over sin robuste og solide konstruktion er enheden udstyret med de lovmæssigt krævede dobbelte vakuumkredsløb. VIAVAC GBX kommer som standard i en solid transportkasse og er derfor let at transportere. VIAVAC GBX fås som ekstraudstyr med en trådløs fjernbetjening.

Mindre
Terug naar boven

Tilmeld dig vores nyhedsbrev