+45 71 99 70 76

Phone

Glas Projekter

  • Federation tower Moscow VIAVAC GB 750 1-2
  • Federation tower Moscow VIAVAC GB 750 3
  • Federation tower Moscow VIAVAC GB 750 5

Moskvas højeste skyskraber i Europa

Midt i Moskva’s forretningscenter står Europas højeste skyskraber, Federation Tower. Under konstruktionen blev VIAVAC-kompakte GB-750 brugt til at installere glasplader. Bygningen af ​​det 373,7 meter tunge ninety-five-floor blev afsluttet i 2016.

Mere om dette projekt

Det var særligt skræmmende at samle glasstakkonstruktionen i de øverste etager, da det meget erfarne specialiserede montageteam blev konfronteret med høj vind, sne og temperaturer ned til −20 ° C samt den komplicerede placering af glasset.

Tagkonstruktionens glaselementer blev installeret ved hjælp af VIAVAC compact GB-750. For at opnå dette blev vakuumløfterens vippefunktion brugt til at placere glasset i den rigtige position

Mindre om dette projekt

Arrow

VIAVAC Kompakt anvendes i dette projekt

Glas montage i kontorbygningen “The Edge”

Den mest bæredygtige kontorbygning i verden findes på Zuidas i Amsterdam. Med mere end 13.000 m² glas på facaden er bygningen et ægte blikfang for rejsende på motorvejen A10. Til installationen af ​​facaden, firmaet Rollecate søgte efter et multifunktionelt vakuumløftningsværktøj til installation af glaselementer i forskellige former og dimensioner på en hældning. Den løsning, de valgte, var VIAVAC GBX.

Mere om dette projekt

Radio fjernbetjening
Radiofjernbetjeningen sparer meget tid såvel som brugen af ​​ekstra antenneplatforme. Efter projektets afslutning udtrykte hovedentreprenør Henk Hakman sin tilfredshed: “” VIAVAC GBX var den rigtige løsning til dette projekt og opfyldte fuldt ud vores forventninger.

Mindre om dette projekt

Arrow

VIAVAC GBX anvendes i dette projekt

  • Atrium Amsterdam curved
  • Atrium Amsterdam curved
  • Atrium Amsterdam curved concept

Installation af buet glas ved Atrium Tower Amsterdam

Der bliver i øjeblikket gjort en stor indsats for at renovere den berømte Atrium-kontorbygning i Amsterdam. Ud over renoveringen af ​​de nuværende lokaler er der yderligere to tårne, der bygger for at udvide kontorkomplekset. For at skifte mellem arbejdspladser og lys, åben mellemrum integrerer firmaet Octatube fra Delft syv vinterhaver i hjørnerne af tårnene.

Mere om dette projekt

Vinterhavernes hjørner består af store, varme, buede glaselementer. Octatube lejede VIAVAC kompakte buede glasløftere til at installere disse elementer. Denne maskine er specielt designet til placering af buede glaselementer og kan justeres til at rumme forskellige radier. Desuden kan elementerne med VIAVAC-kompakt krumme let drejes (360 °) og vippes (90 °) fra deres transportposition.

Til dette projekt bruger Octatube også VIAVAC GBX til installation af flade glaselementer. Denne glasløfter er velegnet til at løfte elementer op til en vægt på 800 kg.

Begge glasløftere har to uafhængige vakuumkredsløb, hvilket eliminerer behovet for sikkerhedsseler og muliggør effektiv drift. Ud over muligheden for at leje tilbyder VIAVAC også vakuumløfteværktøjer til salg.

Mindre om dette projekt

VIAVAC compact GB2 Curved-300 Arrow

VIAVAC Kompakt anvendes i dette projekt

  • glas-viavac-compact-curved

Montering af buet glas på hospitalet

Et nyt, moderne hospital er bygget i centrum af byen Enschede (Holland). En VIAVAC-glasløfter blev brugt til dette byggeprojekt: VIAVAC-kompakt buet. Med denne vakuumindretning er det muligt at montere buede glaselementer enkelt og nemt.

Mere om dette projekt

Foran i denne moderne bygning har en stor væg af glas med afrundede hjørner. VIAVAC compact Curved blev med succes brugt til en hurtig og sikker installation af de buede glaselementer.

VIAVAC compact Curved indeholder en speciel sugepude-ramme, der gør den justerbar til forskellige radier. Det er muligt at løfte glas med en minimumsradius på 1000 mm og en maksimal vægt på 300 kg. Glasløfteren kan løfte glas på den konvekse eller den konkave side.

Bortset fra salg tilbyder vi også denne enhed til leje.

Mindre om dette projekt

VIAVAC compact GB2 Curved-300 Arrow

VIAVAC Kompakt anvendes i dette projekt