+45 71 99 70 76

Phone

Sikkert arbejdsmiljø i byggeriet

Et sikkert arbejdsmiljø og forebyggelse af fysisk belastning forbliver uformindsket vigtige temaer i byggebranchen. På grund af de stigende byggetekniske- og miljømæssige krav bliver bygningsmaterialer længere, tykkere og derfor også ofte tungere. For at sikre at medarbejderne kan arbejde længere, sikrere og sundere, er brugen af de rigtige hjælpemidler af stor betydning. Den højere pensionsalder gør, at mange virksomheder er ekstra opmærksomme på dette emne.
Til montering af sandwich-paneler og ståltagplader tilbyder VIAVAC en løsning af forskellige typer vakuumløftere for at lette tungt og intensivt løfte- og hejsearbejde.

Vi tilbyder en bred vifte af vakuumløftere til montering af sandwich-tagplader og vægpaneler. Længden og vægten af sandwich-panelerne påvirker dermed ikke længere medarbejdernes fysiske anstrengelser. Herved kan de udføre deres arbejde på forsvarlig vis.

Med vores apparater kan der monteres paneler med en længde på op til 24 meter. Med vores apparater kan man også nemt lægge ståltagplader. En yderligere fordel ved en vakuumløfter er, at panelet ikke beskadiges. Fordi vi udvikler alt løfteudstyr selv, kan vi reagere hurtigt på udviklinger og efterspørgsler på markedet.

Købe eller leje?
Ud over at sælge tilbyder vi også udlejning af vakuumløftere. Udlejning kan være en god mulighed til engangsprojekter eller særlige omstændigheder. Vi råder over en rummelig udlejningsflåde, hvilket betyder, at det ønskede apparat næsten altid er til rådighed. Hvis ønsket, kan vi arrangere transporten til byggepladsen.