+45 71 99 70 76

Phone

Service

Selv efter købet af en af vores vakuumløftere, er vi fortsat til rådighed og tilbyder følgende ydelser.

Årlig sikkerhedsinspektion
Vi udfører med glæde den lovpligtige årlige sikkerhedsinspektion for jer. Inden forfaldsdatoen, vil vi kontakte jer for at lave en aftale. Under inspektionen kan vi teste sugekopperne med vores trækprøvningsenhed i lodret retning. Dette er vigtigt, da ved lodrette løft gribes belastningen ved hjælp af friktion. Som følge af gummiets ældning kan friktionen reduceres betydeligt. Med denne test, tjekker vi, om friktionen stadig er tilstrækkelig til sikker løft. Naturligvis modtager I en inspektionsrapport, som viser, at I arbejder sikkert, og at anordningen opfylder alle nødvendige (sikkerheds)standarder.

Vedligeholdelse/reparation
Vi kan tilbyde vedligeholdelse og reparation ikke kun på vores værksted, men også på jeres adresse. Også andre mærker er i gode hænder hos os. Hertil har vi et stort lager af originale reservedele.

Hurtig levering af (reserve)dele
Alle reservedele til VIAVAC vakuumløftere kan leveres fra lager. Hvis reservedele er bestilt før 12:00, vil de som regel blive afsendt samme dag. For hastetilfælde har vi en eksprestjeneste.

Hjælp med afbrydelser
Skulle der uventet opstår et problem, vil vi gøre alt det vi kan for at hjælpe jer så hurtigt som muligt. Ofte kan dette gøres via telefon, men når det er nødvendigt vil vores servicetekniker hoppe ind i bilen og løse problemet på stedet. Om nødvendigt, vil vi medbringe en udlejningsenhed, således at arbejdet kan fortsætte uden yderligere forsinkelse.